Hledáte psa do rodiny?


Existuje hodně případů, kdy rodiče koupili velkého psa, kterého moc nezvládali, a pak si pořídili dítě. A jak to dopadlo asi tušíte. Nevychovaný pes nemá u malého dítěte co dělat, a proto je lepší si raději nejprve pořídit dítě a pak teprve psa. Samozřejmě že život si nikdo úplně nenaplánuje a plány často nevychází, ale je lepší neriskovat a nekupovat si psa, u kterého nemáte jistotu, že ho zvládnete.

akita inu

Jedním ze skvělých psů, kteří jsou vyloženě skvělí k malým dětem, je akita inu. Je to středně velký pes, který má úžasnou povahu. Akita je klidná a vyrovnaná a z podstaty vůbec není zlá a agresivní. Pokud byste hledali psa kterého se nebudete bát dát k dětem, je to právě akita. Naše chovatelská stanice chová psy od nejlepších uchovněných psů a fen. Zajímá vás jaká je za akita inu cena s pp https://kenichiai.com/stenata/stenata-na-prodej/? Chovatelské stanice nabízí pouze psy s průkazem původu, což znamená, že chovatelská stanice je registrovaná, a má uchovněné psy a feny, od kterých štěňata pochází. Stanice pak zodpovídá za to, že nabízí jen zcela zdravá štěňata, která dostala veškerou potřebnou veterinární péči. Podívejte se na aktuální nabídku štěňat, a pokud se vám bude některé líbit, rádi vám cenu sdělíme.

pes akita

Naši psi získali spoustu mezinárodních ocenění a certifikátů. Patříme mezi nejlepší chovatelské stanice akit ve střední Evropě. U nás máte zaručeno, že vaše štěně pochází z perfektní stanice, a že mu nic nechybí. Naše štěňata mají předpoklady jak k účasti na výstavách a soutěžích, tak k chovu. Možná vás zaujme možnost mít vlastní chovatelskou stanici, a k tomu stejně potřebujete psa, který má průkaz původu.

Nikdy nekupujte psa někde na nádraží nebo u auta. Jde o množírnu, která vydělává enormní částky na utrpení zvířat. Psi z množíren na první pohled vypadají normálně, ale během pár dní se u nich projeví různé nemoci a postižení.